FELHASZNÁLÓ: JELSZÓ:  
FOGÁSOK
FOGÁS BEKÜLDÉSE

rakacateam FOGÁSA
PONTY
5,6 kg
LIKE!

HORGÁSZJEGY

FILMAJÁNLÓ

Főoldal » Anyag-archívum
A Rakaca-Tó Horgász Egyesület 2014. évi díjairól tájékozódhat az írásból. Mint például: tagdíjak, fogási napló, területi jegyek. ... .

Pár nap múlva bekerül az első X a naptárba. Túl vagyunk egy emberbarát januáron. Ilyenkor aktivizálódnak igazán a gyártók. Új termékek, mindig picit jobb, szebb, kicsit olcsóbb és kicsit drágább is. Vannak termékek amelyek, ideig nagyon keresettek majd a végén kullog az eladási ranglistákon. Példának okául nem vásárolunk minden évben új rodpodot. Mindezek ellenére egy horgásznak sohasem teljes az eszköztára, vannak fogyóeszközök, régi leharcolt dolgaink, melyek cserére szorulnak. Én szeretek képben lenni a piaccal. És Ön? Összegyűjtöttem az eddig megjelent 2014-es katalógusok online kiadásait. Kívánom, hogy bizonyuljon hasznosnak elgondolásom, és mindenki megtalálja azt amit idényre tervezett beszerezni. Ha pedig megtaláltuk az igazi horgászbotot mondjuk egy jó nádi pecához, a legjobb alkalmak egyike a horgász show, amikor kézbe is vehetjük a kiszemelt termékeket! Jó nézelődést! ... .

Többek között Erdei Attila is kamera elé állt a Pontyshow alkalmával. Sok mindenről mesél Attila, érdemes megnézni. ... .

"A hosszú téli hónapokat megszakítván sok szeretettel meghívunk minden olyan kalandvágyó horgásztársat, aki szeretne részt venni, illetve megmérettetni magát egy hazánkban ez idáig egyedülálló rendezvényen. Rendszeresen tapasztaltuk vendégeink körében, hogy egymással versenyezve próbálgatják önmaguk és felszerelésük határait feszegetni a dobott távolságok tekintetében." ... .

Harmadik alkalommal került megszervezésre az országot megmozgató rendezvény. A mozgalom célja, hogy ezen a napon mindenki aki csak tud ragadjon kesztyűt, zsákot s tegyen saját környezete megtisztításáért. A Rakaca-víztározó partvonalát másodszor is sikerült bevonni az akcióba. Az összegyűjtött hulladék ugyan kevesebb, de a tapasztalatok elszomorítóak. ... .

Vedd fel a kesztyűt!
Ez évben is indul az országos program, környezetünk védelméért, megtisztításáért. Ugyan az akció évszakot váltott, mégis töretlen népszerűségnek örvend. Idén újra lehetőséget kaptunk, hogy a Rakaca-víztározó partját megtisztítsuk. Hiába a sok szemétszedés, mindig újra és újra szükség van a munkára. A hanyag horgászok, kempingezők folyamatosan ott hagyják hulladékukat a parton, néha a konténertől alig pár méterre. Csatlakozz hozzánk! Gyere el 2013.szpetember 14-én reggel nyolc órára a víztározó gátjához, hogy újfent együtt tehessünk a tiszta partokért! ... .

Az upponyi völgy festői bércei között, ahol a Bán és Csermely patak együttes éltető erejéből, na meg persze emberi beavatkozásnak köszönhetően, létrejött egycsodálatos víztározó. A tölgy, a bükk erdő, a galagonya és a juhar együttesei ölelik körbe a majd 7 millió köbméternyi víztömeget. Ebből időről időre, évek óta s évek múltán, ivóvíz lesz. Imi és Peti közel laknak a Lázbérci-víztározóhoz. A tározó időközben népszerű horgászvíz lett, melynek partja mindig tiszta s rendezett, halállománya védve van a rabsicok ténykedésitől. Március végét írjuk, ám 2013 márciusa jobb barátja volt a télnek, mintsem engedje a tavaszt a rétekre, erdőkbe. Ám a horgászt ez nem érdekli, ha szíve húzza megy s nem nézi hány fok van épp, ha kicsit is enyhül az idő neki parton a helye. Nézzük hát Imi és Peti lázbérci kalandját. ... .

Az eredményes harcsahorgászat a harcsák szokásainak ismeretén alapszik. A vadászatra ez fokozottan igaz, miután mi olyan halakat szeretnénk megfogni, melyek nem táplálkoznak, nincsenek mozgásban, így nem keresik a prédát. A vadászat során meg kell keresnünk a nappali fekvőhelyeket, és a csalihalat a harcsa számára kikerülhetetlenül felkínálva annak „lakhelyén" kell kikényszerítenünk a kapást. ... .


Tekintse meg a Finomszerelékes Pecavilág magazin márciusi számának képes tartalomjegyzékét. A cikkekről részletesen a www.peca.hu  weboldalon olvashat. ... .


« 1 2 ... 6 7 8 9 10 11 »
ESEMÉNY

EGYESÜLETI ÉVADNYITÓ
KIÍRÁS

TEAM RAKACA FEEDER KUPA

EGYESÜLETI ÉVADZÁRÓ
KIÍRÁS
REKORD 2014
PARTNEREINK

KÖVESS MINKET!
MINDEN JOG FENNTARTVA 2010-2024 A uCoz tárhelye